De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ werd vorig jaar juni 2020 door STENT Producties aangekondigd als Coronaproof musical met meer dan 100 shows. Door het sluiten van de theaters werd de tournee eind oktober 2020 abrupt gestopt en verplaatst naar juni 2021. Vanaf 13 juni was de musical te zien door heel Nederland waarna er vandaag een einde komt aan de productie, met twee afsluitende shows in Beatrix Theater Utrecht.

‘Murder Ballad’ vertelt het verhaal van Sara een jonge twintiger vol ambitie, die alles uit het leven haalt wat erin zit, tot ze de kalmere Michael ontmoet en een gezin sticht. Alles lijkt goed te gaan, tot ze na jaren een oude vlam van vroeger tegen het lijf loopt en begint te twijfelen of ze wel de juiste levenskeuzes heeft gemaakt.

De hoofdrollen in deze productie zijn weggelegd voor Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor. De vertaling en regie is handen van Florus van Rooijen en vanavond staat de show onder live begeleiding van Marnix Wetzer.

De eerste show om 19:00 uur is uitverkocht, voor de tweede show om 21:30 uur zijn nog slechts 40 kaarten beschikbaar. Tickets & Info: www.stentproducties.nl