Na de megasuccessen van Showponies 1 en 2  keert Alex Klaasen deze winter terug met een exclusieve kerstshow, genaamd Snowponies. Ook deze show zit vol met de hilarische sketches en muzikale hoogtepunten die je van Alex gewend bent, maar dan helemaal in kerstsfeer.

Drie koningen die verdacht veel op de Toppers lijken, een clubje ‘woke’ kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel in The Voice Bethlehem, een vloggende kerstengel; het komt allemaal voorbij. Alsof dat nog niet genoeg is deelt Alex ook kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van acht gangen en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst-cd Santa Klaasen; met daarop hits als Oh ragoutbakje, Witte kerst m’n reet en Rendier rendang. Doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself a ‘merrie’ Christmas bij Snowponies!

Snowponies stond oorspronkelijk van 15 t/m 30 december in DeLaMar. Deze voortellingen zijn omgezet naar middagvoorstellingen van 10 december t/m 9 januari. Oud-boekers hebben vóór maandag 6 december 17.00 uur als eerste de gelegenheid gehad om nieuwe kaarten te boeken.  

Meer informatie vind je hier!