De musical Titanic die werd onderscheiden met Tony Awards voor Beste Musical en Beste Muziek en het indrukwekkende verhaal vertelt over hoop, liefde en ambitie zal in november in première gaan. In deze legendarische Broadwayhit werden eerder hoofdrollen bekend gemaakt voor o.a. René van Kooten, Wieneke Remmers, Dennis Willekens, Mariska van Kolck, Bert Simhoffer, Marijn Brouwers en Marcel Visscher.
 
Op de dag dat het 109 jaar geleden is dat het cruiseschip de Titanic op een ijsberg voer en verging, maakt producent De Graaf & Cornelissen Entertainment bekend wie de rol van de kapitein zal vertolken in hun nieuwe versie van de musical Titanic. Eerder zou Paul Donkers deze rol voor zijn rekening nemen. 
 
Artistiek producent Hans Cornelissen:”Toen Ruud de Graaf en ik vorig voorjaar besloten dat we vanwege de pandemie deze grote en meeslepende musicalproductie een jaar moesten uitstellen, hadden we nog niet voorzien dat dit ook consequenties zou hebben voor de 24-koppige cast die toen al compleet was. In latere stadia bleek dat beoogde medewerkers een vaak noodgedwongen carrière switch maakten. Uiteraard begrepen we dat volstrekt en hebben we veel respect voor deze moedige keuzes.
Hierdoor werden eerder acteurs Rolf Koster en Martijn Vogel al aan de cast toegevoegd. En vandaag, 109 jaar na de ondergang van de Titanic, kunnen we bekend maken dat in onze productie een nieuwe kapitein aan het roer zal staan. Richard Spijkers zal de rol gaan vertolken. Richard heeft een weergaloos goede stem en eerlijk gezegd ook goede ‘looks’ voor de rol.
 
In mei is de perspresentatie in aanwezigheid van een groot deel van de cast en start op hetzelfde moment de kaartverkoop voor Titanic.