BazarMedia produceert in 2021/2022 een echte meezingmusical voor kinderen 4+ en hun ouders. De eerste beelden zijn nu online en de kaartverkoop is gestart.

Een knotsgek, grappig avontuur vol met allemaal bekende Minidisco-hits. Hits die alle ouders kennen. Althans de meeste. Denk aan; Tsjoe Tsjoe Wa, Dans met tante Rita, Chocolade, Theo Theo, Coco Loco en Dieren in de Dierentuin. Minidisco heeft meer dan 1,2 MILJARD views op YouTube. De cast bestaat uit o.a. Hilke Bierman (6-voudig genomineerd voor een MusicalAward), Brecht van Arnhem (finalist We Want More 2021) en Robin vd Akker (Lion King, Mamma Mia etc.). De regie is van Nick Fleuren. Het script van Saskia Egtberts en de muziek/liedteksten uiteraard van Jan van der Plas en Didi Dubbeldam, oftewel van Minidisco.

In een knotsgek verhaal beleven Theo en Lulu spannende avonturen in het Tsjoe Tsjoe Wa bos op weg naar het Feest van Tante Rita. Alle grote Minidisco-hits komen langs in deze splinternieuwe kindermusical.

Minidisco en het Feest van Tante Rita is een verrassende swingmusical vol humor voor kinderen ( 4+ ) én hun (groot)ouders. Dit jaar in theaters door heel Nederland! Reserveren kan via www.minidiscotheater.nl