In mei 2022 zal in Amstelveen het grootschalige musical concert ‘Best of Musical’ te zien zijn. Verschillende bekende musicalartiesten zullen samen met een groot ensemble de mooiste musical songs ten gehore brengen. 

‘Dit megaproject belooft één groot feest te worden voor publiek en cast’ vertelt Lieke van Loon, producent van StageCenter. We vieren musical op zijn best. Groots en meeslepend maar ook klein en intiem. Een mega cast geeft de mogelijkheid om echt uit te pakken. En dit alles onder de muzikale leiding en regie van Elise Berends en choreografie van Ashley Veldhuyzen en Janou Mul. Wie de solisten zijn wil Lieke nog niet zeggen. ‘Dat houden we nog even geheim’.  Voor nu zoeken we eerst ons ensemble. Vooral zangers en dansers in verschillende leeftijdscategorieën zijn meer dan welkom! 

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) en StageCenter bieden al jaren de mooiste kansen aan jongeren met theater ambities. Zo produceert het NJMT jaarlijks een nationale musicaltour en produceerde StageCenter in het verleden verschillende grootschalige concerten met bekende artiesten. Verschillende sterren als Anouk van Laake (Phantom of the Opera Londen) zette hun eerste professionele stappen in deze concerten.

Aanmelden voor de audities op 31 oktober kan zowel via de site van het NJMT als via de site van StageCenter.