Muziektheater Apeldoorn repeteert op dit moment hard om van de voorstellingen van musical Anatevka, ook bekend als Fiddler on the Roof, een succes te maken. Op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 in theater Orpheus in Apeldoorn kunt u het resultaat zelf komen bewonderen.

Beleef samen met Muziektheater Apeldoorn deze musical waarin de hele familie zich kan herkennen. Geniet van spraakmakende kleding, een prachtig decor en een live orkest. Een musical voor jong en oud en door jong en oud!

“Moet ik alles verloochenen waar ik in geloof?”

In onze wereld is het verhaal van de arme Joodse melkboer Tevje actueler dan ooit. Keer op keer worstelt hij met tradities, met zichzelf en de veranderende wereld om hem heen.

Het verhaal speelt in het begin van de 20e eeuw in het Russische dorpje Anatevka. Tevje wil, net als iedereen in het dorp, vasthouden aan tradities. Zijn vijf dochters, vrouw, overleden schoonmoeder en zelfs de regering in het verre Moskou zorgen echter dat alles wat altijd zo zeker leek, nu om nieuwe inzichten vraagt. Hoe gaan Tevje, zijn familie en alle inwoners van Anatevka om met deze uitdagingen?

Anatevka is een musical met bekende nummers zoals ‘Als ik toch eens rijk was’ en ‘Traditie’ waarbij misverstanden en intimidatie door de autoriteiten de bezoekers op een humoristische wijze meevoeren door tsaristisch Rusland. Een musical waarin uiteindelijk de liefde voor elkaar overwint.

80 jaar jong!

2022 is voor Muziektheater Apeldoorn een bijzonder jaar. Ze bestaan dit jaar 80 jaar en willen er met alle leden een mooi verenigingsjaar van maken. In verschillende media wordt de komende periode teruggekeken op prachtige uitvoeringen, worden memorabele herinneringen gedeeld en vooruit gekeken naar de opvoering van Anatevka.

Muziektheater Apeldoorn hoopt u te mogen begroeten in theater Orpheus of bij één van de overige optredens.

Voor meer informatie, uw kaarten of om lid te worden van Muziektheater Apeldoorn kijkt u op www.muziektheaterapeldoorn.nl.