‘Happy Garden’ is een absurde tragikomische voorstelling over gemis, ouder worden, vervlogen dromen, liefde, irritaties en telefoons.

Als een groep mensen bij elkaar komt, spelen ze elke keer een toneelstuk. Iedereen trekt een papiertje waarop de rol staat die ze gaan spelen.

We maken kennis met Tinus en Frieda; die in een ver verleden als “De Vliegende Panters” van bruggen sprongen. Met gevaar voor eigen leven tot vermaak van het publiek. Nu is Tinus bijna blind en Frieda loopt heel slecht en begint in de war te raken. Ze zitten urenlang te wachten tot ze opgehaald worden voor het kerstdiner door hun oudste zoon Wietze.

In het stuk schakelen we door naar het leven van Wietze en de rest van de familie die allemaal druk zijn met hun eigen leven en beslommeringen. Wietze komt echter niet opdagen bij Tinius en Frieda. In de tijd dat Tinus en Frieda zitten te wachten, nemen we een kijkje in de levens van Wietze en de andere kinderen en de kleinkinderen. We nemen ook een kijkje bij een stel dat in een heftige ruzie verwikkeld is en elkaar en zichzelf in de weg zit. Dan zien we dat op een vliegveld een man, Wietze, staat die terugkomt van een reis en hij geconfronteerd wordt met zijn leven en de liefdes die geweest zijn en zijn onvermogen tot liefhebben en het geven van warmte.

Het is Tinus en Frieda’s grootste wens om nog één keer te springen van grote hoogte….

Happy Garden is een montagevoorstelling die ontroert en komisch is. Iedereen is druk met hun eigen liefdes, eenzaamheid en menselijk onvermogen. 

Voor Anna Geerse, Ewout Heijbroek, Lieke Meijers, David van Dam, Marije Kuijper, Britt van Doorn, Annelieke van Genk, Eeftje Jansen, Esmée Pieters, Sebastiaan Hoen en Timon Kornelis was het de kans om te laten zien wat ze in huis hebben.

Regie: Tetske van Ossewaarde
Script: Tjeerd Bischoff
Vleugel: Frans Heemskerk
Sax & Bas Randy Klouwer

er zijn geen afbeeldingen gevonden