Al een paar maanden klinken regelmatig de klanken van ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ in Cultureel Centrum De Huesmolen in Hoorn. De theaterzaal is sinds vorig jaar de thuisbasis van Musicalvereniging Zwaag. Met de musical ‘Ciske de rat’ (vorig jaar) wist de vereniging op uiterst succesvolle en mooie wijze een kroon te zetten op de verhuizing. Daarbij zette de groep vol in op talentontwikkeling van een nieuwe generatie musicalacteurs door een jeugdcast van 18 jonge talenten te presenteren. En met succes. Met de musical ‘Annie’ geeft de vereniging wederom een podium aan jong talent, waarbij een groot deel van de jeugdcast van vorig jaar aanwezig is.

De jonge talenten repeteren zowel apart als samen met de volwassen cast en werken toe naar vijf voorstellingen. Dit doen zij onder bezielende leiding van artistiek leider Peter Groenendijk, muzikaal leider Alex Hijlkema en choreografe Marije Slippens. De musical ‘Annie’ behoeft eigenlijk geen intro, want wie kent nou niet de film en musical over het weesmeisje dat door haar optimistische en hoopvolle kijk op het leven allerlei obstakels weet te overwinnen?

De kaartverkoop is inmiddels gestart, dus mis de kans niet op dit heerlijke musicaluitje. Of ‘Annie’ voor jou nou nostalgie is, of een eerste kennismaking met dit mooie verhaal, genieten wordt het vast en zeker! Kaarten zijn te reserveren via www.musicalzwaag.nl