Ter gelegenheid van de voorstelling Buyer & Cellar spraken wij in het DeLaMar Theater met Freek Bartels. Natuurlijk ging het ook over Corona en de impact die het heeft gehad. Wij maakten de volgende reportage.

Freek Bartels

Freek begon zijn carrière in 2001 bij de MusicAllFactory in Tilburg. Hij zette in 2004 zijn studie voort bij het Fontys Conservatorium, waar hij zangles kreeg van Edward Hoepelman.

Freek was eerder te zien in de musicals: Fame (Nick Piazza), Pendragon (King Arthur). Rent (Roger Davis), Into The Woods (Sjaak), Les Misérables (Enjolras), Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat (Joseph), Petticoat (Rogier van Rooden), speelde met o.a. Simone Kleinsma in de musical Next to Normal (Gabe), was in 2013 enkele malen te zien in Aspects of Love (Alex). Vertolkte de rol van Oliver Barrett lV in de musical Love Story, speelde in Sonneveld de Musical (Friso Wiegersma), Beauty and the Beast (Gaston), A New Brain op de Scheepsbouwloods van de NDSM-werf in Amsterdam, From Sammy with Love samen met Stanley Burleson, She Loves Me, Showponies met o.a. Alex Klaasen en Hello Dolly. Afgelopen periode was Freek ook te zien in Best of Broadway en Aida in Concert en in Showponies 2.

Klik hier voor meer informatie over Buyer & Cellar 

Lees ook:
Win een meet and greet met Freek Bartels