Amateurmusicals worden veel gespeeld in Nederland. Inmiddels kennen we ook de Amateur Music Award en is het niveau van musicals door amateur van een hoog niveau. Wij praten donderdag om 20.00 op onze Facebookpagina LIVE met Ineke de Geus en Jennifer Terwel over musicals en amateur musicals in het bijzonder.

Jennifer Terwel

Sinds 2013 speelt Jennifer bij musicalvereniging Brassica Musicals in Heerhugowaard. Hier heeft zij al menig mooie rol mogen vertolken, zoals Evita in Evita (2013), Nancy in de musical Oliver (2014), Mevrouw Pot in de musical Beauty & The Beast (2015), Lady of the Lake in Spamalot (2017), Alice Beane in Titanic (2018) en Ines in Zorro (2019). Tijdens de Amateur Musical Awards in 2014 mocht Jennifer het nummer Buenos Aires zingen en dansen in het DeLaMar theater te Amsterdam.

Eind 2013 heeft Jennifer de vooropleiding van theaterschool ‘De Trap’ in Amsterdam gevolgd, waarna ze in 2015 verder studeerde aan de Frank Sanders Academie. In 2017 trad ze met Karin Bloemen op in het DeLaMar theater in Amsterdam en in datzelfde jaar deed Jennifer mee met de bekende televisie talentenjacht The Voice of Holland.

Ineke de Geus

Ineke de Geus werkt als regisseur bij diverse musicalverenigingen, waaronder Brassica Musicals (Heerhugowaard), AZOV (Abbekerk), Musical Stichting Harderwijk & Podiumspektakel (Harderwijk), Westend & Westend Junior (Hoorn).

Samen met Gerbrand van Kolck is zij eigenaar van “De Maatjes”. Een allround musical productieteam, dat diensten levert aan musicalverenigingen op artistiek en productioneel gebied.

Ook beheert zij de musicaluitgeverij Grand Circle en is ze zakelijk leider van het Grand Circle Orchestra bekend van het jaarlijkse “Amateur Musical Award Gala” waar ze als Stagemanager ook aan meewerkt.

Meer informatie over Grand Circle vind je hier
Meer informatie over Jennifer vind je hier

Lees ook:
Musicalsites LIVE sprak met: Renée de Gruijl
Musicalsites LIVE met Kok-Hwa Lie
Musicalsites LIVE met: Dominique de Bont en Sterre Verschoor van De Nieuwe Lichting