Florus van Rooijen en Marnix Wetzer zijn twee van de creatives van de musical ‘Murder Ballad’. Wij spraken Live we over deze mooie musical en wat hen dreef bij het maken van deze musical. Wat zijn de uitdagingen van een regisseur, vertaler en muzikaal leider? Heb jij vragen ? Stel ze op donderdag 29 oktober om 20.00 op onze Facebookpagina.

Klik hier voor het hele gesprek.

(aan het begin werkte het geluid niet, onze excuses daarvoor)

Murder Ballad

Sara (Vajèn van den Bosch) is een ambitieuze, levenslustige twintiger, die niets van het leven wil missen. Na een stormachtige relatie met de ruige Tom (Jonathan Demoor) ontmoet ze de veel rustigere en stabielere Michael (Buddy Vedder). Ze trouwen en krijgen een dochtertje. Maar na jaren gaat het knagen, heeft ze wel de juiste keuze gemaakt en past de rol van jonge moeder haar wel? Als ze dan Tom weer tegen het lijf loopt, laait de passie van vroeger weer op.

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ is een doorgecomponeerde rockmusical waarin de mysterieuze vertelster (Cystine Carreon) het publiek meeneemt in het verhaal van Sara. Eén ding is zeker: voor één iemand loopt het fataal af. Maar de vraag is, wie is het slachtoffer en wie is de dader?

Lees ook:
Murder Ballad blaast je van je stoel!!