Van 1 t/m 5 mei kun je onbeperkt kijken naar de derde editie van Musical Online! Hierin zullen de liedjes van Mean Girls centraal staan! Donderdag 28 april om 20.00 gaan wij in gesprek met Helle Vanderheyden, Esmee Dekker en Nienke Latten op onze Facebookpagina.

Daarnaast worden er nog verschillende andere musicalnummers gezongen door nieuwe aanstormende talenten! Het belooft weer een groot feest te worden en we garanderen weer een unieke theater beleving thuis!

De cast bestaat uit Nienke Latten, Esmee Dekker, Helle Vanderheyden, Janis van Dorsselaer, Dave Rijnders, April Darby, Michiel de Meyer en Elindo Avastia.

Musical Online

Musical Online maakt online musicalconcerten op YouTube. Het is dus niet de échte volledige voorstelling die je te zien krijgt, maar verschillende getalenteerde musical artiesten zingen elke editie liedjes uit één van hun favoriete shows. Daarnaast zingen verschillende nieuwe aanstormende talenten ook nog eens hun allermooiste nummers. Alle liedjes zijn bij de artiesten thuis opgenomen en ze hebben elkaar nooit in real-life gezien. Samen vormen ze een intiem en bijzonder visueel concert.

Musical liefhebbers kunnen voor dit online huisconcert op YouTube bekijken. Om de meewerkende artiesten een extra steuntje in de rug te geven in deze moeilijke tijd, kunnen kijkers een vrijwillige donatie doen. Het volledige bedrag gaat naar de meewerkende artiesten.

Je kunt vooraf een donatie doen. Hiermee ontvang je een unieke hyperlink naar het onlineconcert. Je kunt het concert ook via YouTube bekijken, je kunt er ook voor kiezen om tijdens of na het concert een donatie te doen om de artiesten te steunen.

Je kunt het concert vanaf de première 4 dagen bekijken. Hierdoor kun je altijd een beetje musical ervaren, maar dan vanuit je eigen woonkamer.

Kijk hier voor meer informatie of boek hier jouw kaartjes en geniet van een schitterend concert.