Op donderdag 14 maart neemt oud-maffer (Jongeren) Ashanti Lavooij onze MusicAllFactory Instagram over en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij Spektakelmusical De Tocht.

Ashanti Lavooij

Ashanti Lavooij is 25 jaar en is geboren en getogen in Zeeland. In 2015/2016 heeft ze de MAF Jongeren gedaan om vervolgens te starten aan haar opleiding aan de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. Na haar afstuderen in 2020 heeft ze voor Van Hoorne Entertainment  en Pim en Pom Theaterproducties gewerkt en speelde ze shows in de Efteling. Ook heeft ze haar eigen voorstelling, De Zolder van Leliegracht 6, over de Tweede Wereldoorlog gespeeld. Momenteel is ze te zien in Spektakelmusical De Tocht als on-stage Swing.

De Tocht is t/m juni te zien in Leeuwarden. Musical ‘De Tocht’ laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een draaiende ijsvloer van meer dan 2.000m². Geniet met het hele gezin  van de elfstedenmagie. It giet oan!

MusicAllFactory audities

De auditiedata zijn inmiddels bekend, zie hieronder. Word jij lid van de MAF-Familie? Schrijf je snel in, want er zit een limiet op het aantal plaatsen!

Junioren en jongeren: 16 juni

Volwassenen: 28, 29 en 30 juni

Kijk voor meer informatie op: https://www.factorium.nl/actueel/nieuws/inschrijvingen-audities-musicallfactory-geopend

Fotograaf: Liza Kola