De Bullekerk organiseert in de zomervakantie een musicalkamp voor jongeren van 10 tot en met 18 jaar. Organisator is Joke de Kruijf in samenwerking met de Bullekerk. Bekende musicalsterren zoals Renée van Wegberg komen als gastdocent naar de Bullekerk. Het kamp wordt georganiseerd in de week van 16 tot en met 21 augustus en afgesloten met een uitvoering.

Musicalkamp Bullekerk is een musicalcursus voor jongeren die het leuk vinden om zich in de zomervakantie een hele week te scholen in het musicalvak. De deelnemers krijgen les in zang, dans en acteren. Ze krijgen zeven uur per dag les en verdiepen zich in de verschillende vakken. Elke dag komt er een bekende gastdocent voorbij die ze de kneepjes van het vak leert.

De docenten zijn Joke de Kruijf, Renée van Wegberg, Daphne Groot (zang), Anouk van der Laan (zang), Adil Elhammouti (dansdocent van Juvat Performing Art Studios) en Shanna Chatterjee (spel). Shanna zal ook de regie van de einduitvoering voor haar rekening nemen.

Het musicalkamp vindt plaats in de Bullekerk en wordt afgesloten met een uitvoering op zaterdag 21 augustus. De kosten bedragen € 250 voor de hele week. Iedereen tussen de 10 en 18 jaar kan zich uiterlijk 12 juli aanmelden door een mail te sturen naar musicalkamp@bullekerk.nl. Vermeld bij de aanmelding je leeftijd en hoeveel jaar je les hebt gehad in zang, dans en/of acteren.
 
Meer informatie vind je op www.bullekerk.nl