Vajèn van den Bosch beklimt grote podia in Nederland en Duitsland. Speciaal voor deze avond heeft ze een programma samengesteld met bekende pop- en musicalsongs. Zing mee met Grease, of luister naar haar prachtige versie van ‘Natural Woman’, alles live begeleid op piano door Steven Roox.

Vajèn van den Bosch

Vajèn van den Bosch speelde als kind al in verschillende professionele musicalproducties, zoals The Sound of Music, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat , Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Klaas Vaak. Afgelopen jaren was Vajèn te zien in The Sound of Music (Liesl), De Gelaarsde Kat (prinses Tessa), Grease (Sandy), Musical in Concert (soliste) en On Your Feet! (Gloria Estefan). Meest recent was Vajèn te zien als Indigo in de musical Paramour in Hamburg.

Vajèn eindigde in de finale van de allereerste The Voice Kids. Naast hoofdrollen in verschillende musicals speelde Vajèn ook een hoofdrol in de films SpangaS in Actie, Hart Beat en First Kiss. Vajèn spreekt veel stemmen in voor series en films. Zoals de stem van Vaiana in de Disneyfilm Vaiana, Moxy in Ugly Dolls, Maya in Maya de Bij, en vele anderen. Voor de commercial van WNF zong Vajèn “Walking in the air”. Op televisie was Vajèn te zien in de series SpangaS, Nieuwe Tijden, Ghostrockers en De Spa.

Tickets en info via: www.rooxlive.com

Lees ook:
Genieten van de Musical Summer Night in Theaters Tilburg