Dit weekend zijn Job Greuter, Dide Vonk en Annelies Fleskens met hun korte voorstellingen te zien in het TapasTheater. Job was o.a. te zien in ‘A Little Night Music en stond naast Renée van Wegberg in ‘Liesbeth List de musical’ en in haar muzikale voorstelling ‘List, Shaffy en Piaf’. Daarnaast is hij één van de talentvolle componisten die via Musicalmakers een kans krijgt zich verder te ontwikkelen. Dide was o.a. te zien in ‘Kikker is jarig’ van Theater Terra en ook Annelies was te zien in meerdere voorstellingen van Theater Terra. Verder speelde Annelies in ‘The Fantasticks’ van OpusOne en speelde zij in de Vlaamse versie van ‘Beauty and the Beast’. Tickets zijn voor €10,- per stuk verkrijgbaar via www.tapastheater.nl.

TapasTheater

TapasTheater is een unieke theaterervaring waar je zelf jouw ideale avond samen stelt. In het theatergedeelte in de kelder zijn drie voorstellingen van 20 minuten vier keer op een avond te zien. Je kunt binnenkomen en gaan wanneer je wilt en er is tijd genoeg om één of meerdere voorstellingen te bezoeken. In de gezellige foodbar op de begane grond kan je bijkletsen, borrelen en/of eten, op het moment dat het jou het beste uitkomt. TapasTheater is ’s avonds geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag en op zondag spelen we een late matinee plus parkeer je gratis voor de deur.
TapasTheater is een nieuw theaterconcept in Amsterdam dat enerzijds ontwikkeld is om de grote groep Nederlanders die nu niet of nauwelijks naar het theater gaat daar toch toe te verleiden en anderzijds om artiesten die letterlijk een podium missen een plek te bieden waar ze zich gedurende een langere periode kunnen ontwikkelen en aan een publiek kunnen presenteren.

Jonge talenten als Merol, Leids Cabaret Festival winnaar Lisa Ostermann en Amsterdams Kleinkunst Festival winnaar Rosa da Silva beleefden hun doorbraak bij TapasTheater. Maar ook gevestigde namen als Lone van Roosendaal, Alfred van den Heuvel, Tony Neef en Guido Spek hebben in TapasTheater met bijzondere voorstellingen hun grenzen verlegd.