Kom weer genieten van live theater in een intieme coronaproof setting, bij de musical First Date! Vol trots presenteert Greg & Baud Productions deze vrolijke musical vol zenuwachtige koppels, onwennige situaties en eigenlijk alles wat komt kijken bij een eerste date en jij kan daarbij zijn! 

Als de verlegen Aaron op een blind date gaat met de stoere Casey, verandert een casual drankje in een New Yorks restaurant in een hilarisch dinertje waarbij alles op tafel komt. Tijdens deze onvoorspelbare date zien we dat het koppel niet alleen is. Zo verschijnen de inner-critici van Aaron en Casey ten tonele wanneer de andere restaurantbezoekers veranderen in hun beste vrienden, manipulatieve exen of beschermende ouders die hen helpen de date door te komen. Vindt dit koppel een echte connectie voordat de date ten einde komt?  

Op 18, 19 juni en 25, 26 en 27 juni in het Stadstheater Zoetermeer. Kaarten voor de avondvoorstellingen zijn voor 11 euro beschikbaar via www.greg-baud.nl.  

De voorstelling First Date is onderdeel van CultuurWinter 2021 dat dankzij het Cultuurfonds Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en de Gemeente Zoetermeer mogelijk wordt gemaakt.