Musical- en Popkoor Delft vertelt een muzikaal verhaal dat begint bij de grauwe, uitzichtloze situatie van een groep fabrieksarbeiders die gevangen zit in de ratrace van het leven. Een situatie die schreeuwt om verstilling en verandering, maar ook om actie en om het laten horen van je stem! Ambitieuze meerstemmige koorarrangementen nemen je mee langs de strijd en (r)evolutie van de arbeiders waarbij uiteindelijk hoop en liefde overwinnen.

Laat je beroeren door een fijne mix van bekende en minder bekende pop- en musicalnummers, met hier en daar verrassende ritmische en melodische wendingen. Uitgevoerd met veel liefde voor muziek en vaak met een knipoog en een vleugje humor. Een sfeervol en krachtig avontuur voor jong en oud! De voorstelling wordt muzikaal omlijst door Theaterorkest.nl en het koor wordt geleid door vocal leader/arrangeur Kevin Zwinkels.

Over Musical- en Popkoor Delft
Musical- en Popkoor Delft is een enthousiast en energiek amateurkoor bestaande uit een zestigtal zangers en zangeressen. Een dynamisch, theatraal koor met ambitie, waarin ook gezelligheid en plezier ‘toonaangevend’ zijn!
In september 2021 heeft vocal leader Kevin Zwinkels het (dirigeer)stokje overgenomen van Félice van der Sande. Kevin begeleidt het koor met passie en op zeer energieke wijze! Hij daagt het koor uit om zichzelf steeds opnieuw uit te vinden en muzikaal tot grote hoogten te stijgen.

Te zien: 3 juni 20:15 en 4 juni 14:30 www.theaterdeveste.nl www.musicalenpopkoordelft.nl