Op 14 september zal de eerste voorstelling van de tournee van de ‘Musical Autumn Nights’ te zien zijn in Theater De Kring in Roosendaal. Geniet van Nurlaila Karim (Mamma Mia! & The Bodyguard), Tessa Sunniva (Anastasia & Tarzan), Linda Verstraten (Checkpoint Charlie & Titanic), Nigel Brown (Aladdin & The Lion King) en David van den Tempel (Evita & Soldaat van Oranje) die samen met een live band én de leden van Stichting JONG! Theater de meest iconische nummers uit de musical geschiedenis ten gehore brengen.

“Met trots keren we terug naar Theater De Kring in Roosendaal, waar we eerder met andere voorstellingen te zien waren.” Aldus producent Nathan Markuszower. “Het is een eer om hier als allereerste voorstelling van het nieuwe seizoen te mogen schitteren en het theaterseizoen in Theater De Kring officieel te mogen openen. Op 14 september start de Musical Autumn Nights-tournee en neemt het publiek mee op een betoverende reis door de musicalgeschiedenis. Deze avond belooft met de getalenteerde cast en live muziek een onvergetelijke ervaring te worden.”

De muzikale begeleiding ligt in handen van Rosite van der Woude, Jolle Mooren en Koen van Velzen. De grootste hits uit onder andere Les Misérables, Wicked, Aida, The Greatest Showman, Aladdin, The Lion King en Hamilton komen voorbij. Ook het Nederlandse repertoire uit o.a. Soldaat van Oranje, Joe en Petticoat zal de revue passeren. Uiteraard mogen swingende jukebox-musicals als TINA, Mamma Mia! en Jersey Boys niet ontbreken.

De Musical Autumn Nights zijn vanaf volgende week exclusief te zien in elf theaters in Nederland: Roosendaal (14 september), Roermond (23 september), Veldhoven (4 oktober), Heerhugowaard (7 oktober), Den Haag (11 oktober), Uden (14 oktober), Capelle aan den IJssel (21 oktober), Rijswijk (25 oktober), Amstelveen (1 november), Spijkenisse (9 november) en Beverwijk (15 november). Meer informatie: https://linktr.ee/musicalautumnnights