De repetities voor deze hartverwarmende familiemusical zijn vandaag van start gegaan. Met veel trots maakt REP Entertainment vandaag bekend dat Martijn Vogel zich aansluit bij de cast van “Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand”. Naast Michael de Roos (Vader Bell), Els Damen (Tante Cato) en Anne-Fleur van der Hoeven (Martha Bell), zal Martijn Vogel te zien zijn in de rol van Jozef Geelman in deze nieuwe familievoorstelling.

 In deze feel-good familiemusical draait het om Pietje Bell, die met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten zet. Haar gedrag is echter een doorn in het oog van meester Geelman en tante Cato. Als een rijke zakenman besluit om de wijk waar Sproet woont te slopen voor de bouw van een groot hotel, komt Pietje in opstand. Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de Bende van de Zwarte Hand op en organiseren ze een circusvoorstelling om geld in te zamelen. Maar als ze een bijzondere ontdekking doen, zet de zakenman alles op alles om hen de mond te snoeren. Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te helpen?”

De repetities zijn vandaag begonnen, en het team is vol energie en toewijding bezig om dit spektakel tot leven te brengen. “Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand” belooft een spannend en ontroerend avontuur te worden voor het hele gezin. De voorstelling belicht de kracht van vriendschap, moed en vastberadenheid, verpakt in een meeslepend verhaal dat je in het hart zal raken.

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand is vanaf oktober 2023 te zien door heel Nederland. Kaartverkoop is nu gestart via de theaters en op www.repentertainment.nl