Heb jij altijd al willen meespelen in een musical? Of zoek je een nieuwe uitdaging?  Op 22, 23 en 24 maart 2024 kun jij schitteren in de musical ‘Cabaret’.

Cabaret is een musical dat zich afspeelt in het vooroorlogse Berlijn in de Kit Kat Klub, wat het ingrijpende verhaal vertelt van de relatie tussen de Amerikaanse auteur Clifford en nachtclubzangeres Sally Bowles, terwijl de stad bedreigd wordt door het opkomende nationaalsocialisme. 

Stichting MuBo, ook wel Stichting Muziektheater Duin- en Bollenstreek, wil graag (muziek)theater met en voor inwoners van de Duin- & Bollenstreek maken waarbij ze tegelijk grote (musical) titels naar het publiek brengt. De ambitie voor de kwaliteit van de uitvoering maar ook voor aankleding, decor, grime en techniek blijft hoog, om zodanig onderscheidend te zijn in het culturele veld in de Duin- & Bollenstreek. De stichting kiest ervoor laagdrempelig te zijn, dat betekent dat echt iedereen (ouder dan 18 jaar) mag meedoen. Ervaring is niet verplicht, enthousiasme uiteraard wel. 

De officiële repetities van deze nieuwe productie starten vrijdag 29 september 2023 in Hillegom. Daarvoor, op vrijdag 15 en 22 september, is het mogelijk gebruik te maken van inlooprepetities om te kijken of het geschikt is voor jou.  Wat kan je verwachten? Een grote MuBo-familie waar enthousiaste, gezellige mensen van verschillende leeftijden hun passie en ambitie delen en jou graag met open armen willen ontvangen. Elke vrijdagavond zijn de repetities, waarbij de afwisseling van dans, zang en regie, begeleid worden door een artistiek, professioneel team.

Ben jij enthousiast geworden? Je bent van harte welkom!

Bekijk de website voor meer informatie over Stichting MuBo en de nieuwe productie op: www.stichtingmubo.nl

Interesse om mee te doen of inschrijven voor de inloop-repetities? Mail ons via: stichtingmubo@gmail.com