Hoe treurig kan het zijn? Je bent alleen en je gaat uit eten bij een restaurant met een Koud Buffet. Dat overkomt zes mensen die alleen zitten te eten in een kil restaurant met een koud buffet en een ober die ook zijn eigen verhaal heeft.

Ieder van hen is op zoek naar liefde, geborgenheid, vergeving en een beetje warmte. Zes studenten aan de MusicAllFactory vertellen elk het verhaal tijdens een showcase die 10 maart online zal worden getoond op de website van de MusicAllFactory. 

 

De vierdejaars van de MusicAllFactory zochten zelf hun nummers uit die ze voorzagen van teksten die voortkwamen uit hun eigen fantasieën en fascinaties. Dat werd samengesmolten tot een voorstelling met de titel ‘Koud Buffet’.

De regie was in handen van Michelle van Daalhoff die deze voorstelling samen met de studenten maakten. Een voorstelling die grappig, onroerend maar ook zeker een gehalte horror kent.  Ieder personage wordt mooi gespeeld door de studenten waarbij ieder zijn eigen verhaal vertelt en speelt ook al staat hij of zij niet in de spotlight. Iedereen is gelijk zoals regisseur Michelle van Daalhof na afloop verteld. De stemmen zijn heerlijk om naar te luisteren en er is aan alles aandacht besteed hoewel het decor uitermate sober was met zes tafels en een Koud Buffet.

De cast bestond uit de volgende personen:

Leonie Marijnissen
Je zou haar op de MusicAllFactory onderdeel van het meubilair kunnen noemen. Tijdens haar middelbareschooltijd besloot ze dat ze zich verder wilde ontwikkelen in het musical-vak. Ze deed auditie bij de MusicAllFactory jongeren en werd aangenomen. Op haar achttiende besloot ze om de stap te maken naar de MusicAllFactory volwassenen.

Rolando Sanabria Mongelos
Rolando staat al sinds jong af aan op het toneel. In 2019 besloot Rolando de gok te wagen en maakte – na 11 jaar niet op het toneel gestaan te hebben (door zijn studie geneeskunde) – zijn eigen korte voorstelling bij Grensgeval in de Theaterbakkerheij te Gouda . Dit beviel hem zo goed dat hij het aandurfde om auditie te doen voor de MusicAllFactory Volwassenen.

Renske Kroondijk
Renske wilde zich na haar studie Psychologie en producties bij Starlight Boulevard graag verder ontwikkelen en haar vaardigheden naar een professioneel niveau tillen. Daarom besloot ze auditie te doen voor de MusicAllFactory Volwassenen. 

Martine van Zwieten
Inmiddels werkt Martine al een paar jaar als Communicatieadviseur, maar haar musicalvuurtje ging steeds feller branden en haar wil om zich verder te ontwikkelen als performer werd steeds groter. In 2020 deed ze daarom auditie voor de MusicAllFactory (MAF) Volwassenen.

Marleen van der Fluit
Marleen had een hekel aan musicals totdat ze in haar studententijd haast werd gedwongen om te auditeren voor een musical. Ze raakte helemaal verliefd. Haar nieuwsgierigheid naar de professionele theaterwereld was inmiddels gegroeid en ze snakte naar meer, dus ze deed auditie voor de MusicAllFactory Volwassenen.

Karlijn Klabbers
Karlijn koos op 18-jarige leeftijd voor de opleiding Biologie aan de Universiteit van Wageningen. Maar na een jaar vlinders vangen en planten determineren merkte ze dat er toch iets miste. Ze besloot haar hart te volgen en deed auditie voor de MusicAllFactory Volwassenen.

er zijn geen afbeeldingen gevonden