Lotte Slinkert speelde vandaag haar VPC op Codarts richting Muziektheater met de titel ‘Ongewapend’. Ik hoef alleen maar die 90.000 negatieve gedachten om te zetten in neutrale of positieve gedachten. Weet jij dat we maar 10 % van onze hersenen gebruiken en dat je per dag 120.000 gedachten hebt?

Begeleid door Laurens Hoppe, Andro Ackerman en Sten van Tongeren en gecoacht door Eva van der Post trapte Lotte schitterend af met het nummer Unarmed.

Wetend dat je zo weinig van jouw hersencapaciteit gebruikt, wat kun je dan allemaal met die 90 % doen, vroeg Lotte zich af. Kan je dan vliegen, leren om onsterfelijk te zijn of vliegen naar de hemel omdat je wilt weten wat er na dit leven gebeurt?

Hoe werken de hersens vroeg Lotte zich af en hoe zet je negatieve gedachten om in positieve gedachten en hoe werkt het dan? Lotte beschikt over een mooie stem die perfect past in het repertoire dat ze gekozen heeft voor haar VPC zoals o.a. Ladies who lunch. Geweldig begeleid door de drie mans band. Perfect om zo het weekend in te mogen gaan. Lotte heeft haar VPC in alle kracht en met overtuiging afgesloten.

Codarts Muziektheater

Bij de bachelor Muziektheater van Codarts staat de ontmoeting tussen theater, dans en muziek centraal. We leiden autonome vocal performers op: uitvoerende en co-creërende professionals, die muziek, zang, spel en beweging samen weten te brengen.

Vanuit de ambachtelijk muzikale en spelmatige liedinterpretatie in het 1e jaar gaat de student naar een passende theatrale integratie in het 4e jaar. Daarnaast worden er vakken als spraak, tekstanalyse, ensemble, kunst in context en muziek-, musical en theatergeschiedenis gegeven.

In veel vakken staat stijlenonderzoek centraal. Ook vakken op het gebied van gezondheid, educatie en ondernemen hebben een plaats in het curriculum. Het onderwijs richt zich met een brutale nieuwsgierigheid op het nationale en internationale werkveld: van muziektheater, jeugdmuziektheater, hedendaagse opera, kleinkunst en popperformances tot kleine en grote musicals.

Codarts Muziektheater beschikt over een groot netwerk in dit werkveld. Wij leiden vocal performers op die een verhaal kunnen vertellen passend bij het eigen talent, maar zich tegelijk bewust zijn van de maatschappij waar ze deel van uitmaken. Bijgestaan door onze docenten, gaan de studenten op onderzoek uit om zich volledig te bekwamen in spel, zang, beweging, muziek en theater.

Uiteindelijk zal de student aan het einde van de opleiding in staat zijn om al deze disciplines te integreren en toe te passen binnen diverse stijlen.

Meer informatie over Codarts vind je hier.

er zijn geen afbeeldingen gevonden