Aankomende zomer zullen grote internationale musicalsterren les komen geven op MusicalCamp. De grote hoofdrolspelers uit de West End shows komen vanuit Londen speciaal naar Nederland om workshops te geven aan de deelnemers van de zomerkampen.

MusicalCamp werkt al jaren met grote sterren uit de Nederlandse musical. Zo kwamen Pia Douwes, Freek Bartels en Celinde Schoenmaker de afgelopen jaren al langs in de zomer. Dat de deelnemers nu ook les kunnen krijgen van professionals uit Londen, is ontzettend bijzonder.

Matt Croke

De eerste naam die naar buiten wordt gebracht, is Matt Croke. Matt speelde jarenlang in Aladdin op West End de titelrol. Daarvoor was hij te zien als Eugene in ‘Grease’, als Amos Hat in ‘Chicago’, als Don Lockwood in ‘Singing in the Rain’ en als Fiyero in ‘Wicked’.

Anouk van Laake

Naast Matt zal ook Anouk van Laake aankomende zomer speciaal uit Londen terug naar Nederland komen. Wij kennen Anouk natuurlijk vooral als kandidaat van ‘Op Zoek naar Maria’. Na de zoektocht, keerde zij terug naar Engeland. Daar speelt zij nu op West End in in the Phantom of the Opera als understudy Christine Daae. Voor Anouk is het extra bijzonder om les te geven op MusicalCamp, omdat zij een aantal jaar geleden zelf nog als deelnemer op het kampterrein rondliep.

MusicalCamp is een musical zomercursus voor alle leeftijden. Deelnemers krijgen een week lang les van professionals uit het musicalvak. Ze verdiepen zich in verschillende disciplines en kunnen zich ontwikkelen op hun eigen niveau. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om lekker vakantie te vieren en te genieten van alles dat een zomerkamp te bieden heeft.

Wil jij ook les van Matt Croke, Anouk van Laake of één van de andere grote internationale sterren? Boek dan nu snel jouw kampweek via www.musicalcamp.nl!

Foto: Anouk van Laake
Foto Matt Croke: Johan Persson