Op donderdag 2 september is musicalvereniging OVA officieel van start gegaan met hun nieuwe productie: Jesus Christ Superstar. Met Pasen 2022, op 15 en 16 april 2022, zal deze voorstelling te zien zijn in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen.

Jesus Christ Superstar vertelt het verhaal over de laatste week van het leven van Jezus Christus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. De musical bevat wereldberoemde songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’, geschreven door Andrew Lloyd Webber en Tim Rice.

Begin Pasen 2022 goed en kom genieten van deze legendarische rockopera met live begeleiding door het Grand Circle Orchestra. Kaarten zijn te bestellen via de website van Musicalvereniging OVA of via Schouwburg Amstelveen.

Cast: Willem van Doesum (Jezus), Daniël Nijland (Judas), Sharina Heesen (Maria Magdalena)

Artistiek team: Bernd Duenk en Danny Nooy (regie), Bas Jongsma (repetitor) en Gerbrand van Kolck (muzikale leiding)

Musicalvereniging OVA

Musicalvereniging OVA werd op 9 oktober 1970 opgericht. Het doel van OVA is “Amateurtheater maken op het hoogst mogelijke niveau”. Sinds de oprichting in 1971 zijn grote successen behaald met prachtige operettes. Vanaf 2000 heeft OVA zich toegelegd op musicals. Door de kwaliteit van de producties heeft OVA een goede naam binnen de (amateur)theaterwereld en hierdoor kregen wij als eerste toestemming van Disney en Stage Entertainment om respectievelijk Beauty and the Beast (2010) en Ciske de Rat – de musical (2014) op te voeren. OVA heeft een professionele artistieke leiding en we spelen al jaren onze voorstellingen in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen. Onze prachtige voorstellingen kunnen niet gemaakt worden zonder de enthousiaste vrijwilligersteams voor decor, kleding, pr en kap & grime.