In de maanden april en mei heeft De Graaf & Cornelissen Entertainment via het YouTube kanaal DGC Exclusief diverse musicalproducties, zoals Wat Zien ik?!, Volendam en Liesbeth, gratis online gezet. Dit om het contact met publiek en theaters te behouden en tevens als geste naar de mensen die al kaartjes hadden gekocht voor de diverse vanwege het Covid-19 crisis vervallen voorstellingen.

Aangezien veel theaters per 1 juni weer beperkt publiek kunnen ontvangen vonden wij het niet meer passend hier mee door te gaan.

Toch maken we voor de periode 22 t/m 28 juni 2020 een uitzondering. Dit omdat wij in samenwerking met de stichting Komt Het Zien een speciale transscriptie van onze laatste versie van de musical Op Hoop van Zegen hebben laten ontwikkelen. Een versie waarmee blinden en slechtziende mensen naast het geluid van de dialogen en zang en muziek ook voor een deel wordt verteld wat er te zien is qua decor, kostuums, bewegingen, etc.

Het spreekt voor zich dat we deze zeer bijzondere versie graag alsnog delen via ons YouTube Kanaal.

Daarnaast ook te zien bij de stichting Komt Het Zien van 22 juni 10:00u t/m 28 juni 21:00u op https://www.komthetzien.nl/komt-het-zien-thuis-op-hoop-van-zegen

De musical op Hoop van Zegen is gebaseerd op het wereldberoemde toneelstuk van Herman Heijermans.

Met in de hoofdrollen Bill van Dijk, Mariska van Kolck, Rolf Koster en Joke de Kruijf. Daarnaast met Gijs Stallinga, Linda Verstraten, Stephan Mooijman, Bernice Havenaar, Robin Smits, Gina Bentvelsen en Melissa Groeneveld.
Muziek Tom Bakker. Regie Paul van Ewijk, Script Allard Blom. Vormgeving Arno Bremers.