On Stage bestaat 25 jaar. En om dat groots te vieren, gaan we van start met de musical “The Who’s Tommy”. Durf jij het aan? Op 13, 14 19 en 20 maart 2024 kun je komen auditeren voor een plek in de cast van deze bijzondere reis van een jongen – van pijn naar triomf – in een zintuiglijke rock-‘n-roll-ervaring. Inschrijven voor de audities kan tot 04 maart via onze website: www.onstage-tilburg.nl/tommy

Na het succes van We Aren’t Kids Anymore in 2023, is On Stage zich gaan voorbereiden op haar jubileumjaar. Het 25-jarig bestaan van onze club moet natuurlijk groots gevierd worden! Daarom gaan we begin 2024 starten met de musical “The Who’s Tommy”. In dit verhaal over een doofstomme en blinde jongen, die vast zit in zijn trauma, onthult Tommy’s onderbewustzijn zichzelf en lanceert hem in een spirituele reis door zijn binnenste, waarin hij leert alle fysieke gevoelens als muziek te interpreteren.

Gebaseerd op het iconische rockconceptalbum uit 1969, is The Who’s Tommy een opwindend verhaal over hoop, genezing en de menselijke geest. Het verhaal van de flipperende, dove, stomme en blinde jongen die zijn tegenslagen overwint, heeft het publiek al meer dan 40 jaar geïnspireerd, verbaasd en in verwarring gebracht.

Praktische info over repetities en voorstellingen

Repetities:

  • Wekelijkse repetities: dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in Basisschool de Borne te Tilburg.
  • Repetitieweekenden: Naast de wekelijkse repetities zijn er door het jaar heen ook 2 repetitieweekenden. Deze zijn gepland in de weekenden van: 21 september 2025 en 19 januari 2025.

Voorstellingen:

De voorstellingen van “The Who’s Tommy” staan gepland voor eind maart/begin april 2025.

Contributie voor deze productie bedraagt € 363,-.

Schrijf je gauw in voor de audities!

Op 13, 14, 19 en 20 maart zijn de audities (te Tilburg). Tijdens deze audities wordt er getest op de kwaliteiten van zang en (fysiek)spel. Het inschrijfformulier en extra informatie kun je vinden op de website: www.onstage-tilburg.nl. Je kunt je tot 04 maart inschrijven.