Musicalvereniging OVA presenteert de indrukwekkende Broadway-hit over het meest legendarische schip ooit: Titanic.

Het is 1912. Stap aan boord van de RMS-Titanic: het grootste en meest luxe passagiersschip van zijn tijd. Een reis vol toekomstdromen, hoop en nieuwe kansen. Daar moet je bij zijn!

Vergaap je aan de luxe van de eerste klas en droom mee met de derde klas over een nieuw leven in Amerika. Maak kennis met het bevlogen personeel dat deze historische overtocht mede mogelijk maakt; de stoker, de hofmeester, de telegrafist, de stuurmannen en vele andere. Volg reder Ismay die geschiedenis wil schrijven, maar daarmee kapitein Smith tot wanhoop drijft en ontwerper Andrews die tot de ontdekking komt dat hij een catastrofale ontwerpfout maakte…

Titanic – de Musical vertelt het verhaal van de laatste dagen en uren van dit legendarische schip vanuit de ogen van haar passagiers. Een musical over hoop, liefde en ambitie omlijst met prachtige muziek.

Titanic is te zien op 9 & 10 juni in Schouwburg Amstelveen. Kaarten zijn te koop via de website van de schouwburg. Via deze link word je automatisch doorgelinkt naar de verkoop voor vrijdagavond, vanuit daar kun je een keuze maken voor de gewenste voorstelling.