In het vierde jaar wordt de creativiteit van de MusicAllFactory Volwassenen (MAF-V) studenten flink op de proef gesteld. Golven van inspiratie spoelen over het toneel en brainstorms veranderen in ware orkanen tijdens het maakproces. Uitgerust met verassende monologen, ontroerende ballads, humoristische anekdotes en knallende showstoppers, wagen zij de sprong in het diepe en stelen zij harten tijdens de solovoorstellingen op 18 maart. Deze voorstellingen zijn online te zien via een speciale online stream.

VROUW!
Zes vrouwen. Zes verhalen. Over de geur van wijn. Over het verleden, waar je niet over moet praten. Over een eenzame visser op zee. Over mannen, over liefde. Over niet aan jezelf toebehoren, maar aan een ander. Of over een jaarlijkse kerstbrief. Over wie je kunt zijn als je goed naar jezelf durft te kijken.

Studenten MusicAllFactory: Mariska Pronk, Céline Koeckelenbergh, Maartje Mostart, Laura van Tricht, Chris Hillen en Eveline Sand.
Regie/coaching: Annerieke Groen
Muzikale begeleiding: Tom Dicke
Montage preview: Iris Sarina K

TICKETS

Je kunt voor dit online event een ticket (€3,50) kopen via www.factorium.nl/webshop. Je krijgt dan op de dag van de voorstelling tussen 15.00 en 18.00 uur een mail met de link naar de live-stream. Let op: de ticketsale sluit op 16 mrt 22.00 uur.

Foto’s: Jostijn Ligtvoet