Van 1 t/m 4 april 2021 vindt de zevende Nederlandse editie plaats van Stars From The House, een exclusief online musical concert dat vanuit huis te bekijken is via een online link. Deze zevende editie is een bijzondere editie, omdat de line up bestaat uit jonge, aanstormende talenten. De cast van deze editie van Stars From The House bestaat uit Belle Zimmerman, Soraya Gerrits, Noortje van Eijl, Jarry Sluijter en Joris De Hoop.

Voor deze zevende editie van Stars From The House is er bewust gekozen voor een line up van aanstormende en opkomende Nederlandse musicaltalenten. Belle Zimmerman was op jonge leeftijd al te zien in Ciske de Rat, Droomvlucht en Shrek. Ze werd bekend door haar hoofdrol in de jeugdserie Brugklas, waar ze een aantal jaar in speelde, en vervolgens ook in de gelijknamige musical. Op dit moment studeert ze muziektheater aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam. Noortje van Eijl mag zich sinds afgelopen juni musicalzangeres en actrice noemen. Komend jaar is ze te zien in ‘De Nieuwe Lichting’, die speciaal is ontwikkeld dóór Stichting Nanoek, vóór de studenten die na hun afstuderen in de Corona periode terecht kwamen in een werkveld zonder werk.  Soraya Gerrits zit momenteel in haar afstudeerjaar van de opleiding Muziektheater op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. In 2016 was zij te zien in het programma ‘New Musical Star’, een zoektocht naar nieuw, jong musical talent. Jary Sluijter studeerde in 2019 af op Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Muziektheater. Na zijn studie speelde hij de rol van Bram in ‘Brugklas de musical’ waarvoor hij een Musical Award nominatie ontving in de categorie aanstormend talent. Momenteel is Jary te zien in de gelijknamige TV-serie als CKV-stagiair Bram. Aankomend theaterseizoen speelt Jary in het ensemble van The Rocky Horror Show. Joris de Hoop was in 2018 te zien in Rubens. In 2019 speelde Joris in Kiss of the Spider Woman en daarna speelde hij tot en met maart 2020 een rol in de nieuwe Nederlandse musical ‘Verliefd op Ibiza’.

Stars From The House is een initiatief van producent Nathan Markuszower: “In de afgelopen periode dat de theaters gesloten zijn, hebben we zowel in Nederland als in Duitsland diverse edities van Stars From The House mogen produceren. Dat zijn in totaal al meer dan 50 artiesten die onderdeel van de line up waren. Ik ben dan ook enorm blij en trots om deze vijf aanstormende talenten door middel van dit online concert een virtueel podium te mogen bieden.”

Naast het boeken van een ticket, is het mogelijk de artiesten extra te ondersteunen door middel van een extra donatie. Elke donatie, al vanaf €1,00, is enorm welkom! Kijk voor tickets & info op https://www.eventim.nl/artist/stars-from-the-house/