Simon Krelborn, een onhandige medewerker bij de slechtlopende bloemenwinkel van Meneer Mushnik, is hopeloos verliefd op zijn collega die hem niet ziet staan. Na een totale zoneclips vindt Simon een vreemde plant. Alles komt in een stroomversnelling en de plant wordt razend populair, totdat de woorden ‘VOER ME’ door de winkel galmen…

In november nemen de talentvolle spelers je mee op een griezelig maar komisch avontuur over een vleesetende plant en zijn klunzige verzorger. Dit belooft een vrolijke avond te worden met lekkere muziek, humor, liefde en een paar liter bloed.

Voorstellingen in Wassenaar

De voorstelling wordt twee tot vier keer gespeeld, tussen 1 en 4 november 2023 in theater de Warenar te Wassenaar. Een mooie locatie voor deze geweldige samenwerking tussen Jehee Vertelt en Stichting Podiumkunsten Midden Holland. Door deze samenwerking bieden we een kwalitatief totaalplaatje door een getalenteerd artistiek team onder leiding van Pepijn Jehee en de zakelijke leiding van Frank Keizer van Stichting Podiumkunsten Midden Holland.

Cast

Onze getalenteerde cast bestaat uit;

Simon Krelborn,            Dion Rust

Audrey,                        Mascha Voerman

Mevr. Mushnik,             Renate van Dijk

Otto Crivello (e.v.a.)      Joery Mooijman

Viola, Fleur, Roos         Imre de Jong- van Eijl, Jill Zonnenberg, Amanda Rooseboom

Start kaartverkoop / voorproefje “Little Shop of Horrors”

Op 8 september zal de cast een voorproefje geven van de productie tijdens de Ware Mix Kick Off in Theater Warenar. U ziet enkele korte optredens van artiesten die in het nieuwe Theaterseizoen bij Theater Warenar langskomen, waaronder de cast van Little Shop of Horrors. Theater Warenar biedt u deze verrassingsavond gratis aan. Maar vol = vol!

Na afloop kunt u direct kaarten bestellen voor Little Shop of Horrors, en alle andere producties die komend seizoen in het theater te zien zijn.