In gesprek met Renée van Wegberg en Lisanne Streukens

Donderdag 15 april 2021 om 20.00 gaan we in gesprek met Renée van Wegberg en Lisanne Streukens op onze Facebook Pagina.

Renee van Wergberg

In 2017 was ze te zien in de rol van Liesbeth List in de gelijknamige voorstelling over haar leven. Hiervoor won ze de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in 2018. In het najaar van 2019 toerde Van Wegberg door het land met haar met vier- en vijfsterren bekroonde theaterconcert Renée van Wegberg zingt List, Shaffy & Piaf. Aansluitend maakte ze een eigen programma met de liedjes van Alanis Morissette.

In seizoen 2020/2021 zal Renée te zien zijn met haar nieuwe one-woman show Renée Doet De Dames. In deze show brengt ze een ode aan het lied van Nederlandse zangeressen. Na deze tour, die loopt tot en met februari 2021, zal ze wederom te zien zijn, in de hoofdrol als Alison Bechdel, tijdens de reprise tournee van de met prijzen overladen musical Fun Home.

Website Renée van Wegberg

 

Lisanne Streukens

Elisabeth Lisanne Streukens is zangeres, actrice, songwriter, theatermaakster en docent.

Ze leeft en werkt het liefst in alle uithoeken van haar passie en neemt haar filosofische gedachtes graag mee het theater in. In haar eigen geschreven repertoire en voorstellingen komen haar diverse kwaliteiten tot hun recht. Lisanne neemt je mee langs verschillende actuele onderwerpen door middel van soundscapes; Letterlijk vertaald ‘een landschap van geluid’.

Momenteel lanceert ze haar eerste single ‘Honger’ op alle muzikale platforms. Een lied over het begrip ‘Huidhonger’ wat opeens voor heel veel mensen dichtbij komt tijdens de corona-crisis.

Website Lisanne Streukens

 

2021-04-11T17:22:04+02:0011/04/2021 17:17|

Deel dit artikel. Kies jouw platform!

Ga naar de bovenkant