Op vrijdag 10 december is het nieuwe boek ‘poezie album – ofwel een boekje vol satirische schrijfsels en andere uitingen voor de immer doordenderende en sociaal intermediale mens’ van Jeroen C. Molenaar verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Over de auteur

Jeroen Christian Molenaar (1991) heeft altijd een bijzondere band gehad met ’taal’. Hij ervaart taal als de ultieme paradox, namelijk: ‘Iedereen spreekt dezelfde taal, maar niemand spreekt dezelfde taal’. Dit gegeven is voor hem altijd een onuitputtelijke bron van inspiratie geweest. ‘Zeggen’ en ‘bedoelen’ zijn namelijk twee verschillende dingen. Vorm en inhoud. In zijn werk als acteur in het theater kon Jeroen veel van deze creatieve energie kwijt, maar een deel bleef onverzadigd. Toen hij op een dag in zijn Instagram story een satirische toespeling maakte op de hedendaagse ‘Instagram-poëten’ wist Jeroen onmiddellijk “dit is iets, hier ligt iets voor mij”. De satire biedt hem de mogelijkheid te reflecteren op de wereld om hem en daarbij mensen met een lach op hun gezicht aan het denken te zetten.

Boekgegevens

Titel:   poezie album – ofwel een boekje vol satirische schrijfsels en andere uitingen voor de immer doordenderende en sociaal intermediale mens

Auteur:           Jeroen C. Molenaar

Verschijningsdatum: 10-12-2021     Aantal pagina’s:          146

ISBN:   9789464501056         Geïllustreerd: ja

Verkoopprijs: € 19,50            Uitvoering      Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België