“Op zaterdag 30 juli 2022 zal het exact een jaar geleden zijn dat de theaters, na anderhalf jaar, weer de deuren mochten open. ‘MAMMA MIA!’ speelde een onvergetelijke show en in de weken daarna liep het storm voor de hitmusical die draait rond de muziek van ABBA. Bovendien vieren wij volgend jaar ook nog eens ons 5-jarig bestaan, waardoor er genoeg redenen zijn voor iets bijzonders”, klinkt het bij Deep Bridge. 

‘One Night Only’  op zaterdag 30 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena van Middelkerke wordt ‘het grootste en zotste musicalfeest van Vlaanderen’. 

“Wie komt, kan meegenieten van een pak musicalsterren. Zij worden begeleid door een straf live orkest en omringd door een steengoed ensemble. Enkel de allergrootste en bekendste musicalhits staan op de setlist, waardoor die avond Middelkerke de ‘musicalhoofdstad van Vlaanderen’ wordt. We gaan los op ‘The Time Warp’ en dansen tot een gat in de nacht ‘Dancing Queen’. We maken er het meest spectaculaire en plezantste musicalfeest van dat je ooit hebt gezien en meegemaakt. Voor zij die zich The Rocky Horror Show in de Antwerpse Lotto Arena nog herinneringen: we gaan deze keer nog een stapje verder”, klinkt het bij de producent, die binnenkort de eerste namen bekendmaakt voor ‘For one night and One Night Only!’. Tickets en meer info: www.deepbridge.be