Happily Ever After Productions Amsterdam is trots om haar aankomende betoverende productie van het tijdloze klassieke sprookje Rodgers en Hammerstein’s Cinderella aan te kondigen.

Let op; deze productie is Engels gesproken. Bedoeld om publiek van alle leeftijden te betoveren, belooft deze magische uitvoering kijkers mee te nemen naar een wereld van romantiek, fantasie en sprookjesachtige verwondering.

Onder leiding van Sara Watts en Ties Jansen, kenmerkt de productie een getalenteerde cast van artiesten die de geliefde personages tot leven zullen brengen met hun meeslepende optredens en betoverende zang. Van de nederige en goedhartige Assepoester tot de charmante Prins en de ondeugend grappige stiefzussen, elk personage zal schitteren op het podium en een onvergetelijke theaterervaring creëren voor het publiek.

Met de iconische muziek en teksten van Rodgers en Hammerstein, waaronder geliefde nummers zoals “In My Own Little Corner”, “Impossible/It’s Possible”, en “Ten Minutes Ago”, kunnen bezoekers een muzikale reis verwachten vol emotie, gelach en hartverwarmende momenten. Over de productie zei Sara Watts “Rodgers en Hammerstein’s Cinderella is een tijdloos verhaal dat resonantie blijft vinden bij publiek van alle generaties. We zijn verheugd om dit betoverende verhaal tot leven te brengen op het podium in Amsterdam, en we nodigen het publiek uit om met ons mee te gaan op deze magische reis.”

De presentatie van Cinderella door Happily Ever After Productions Amsterdam belooft een visueel spektakel te worden, met verbluffende kostuums, decorontwerpen en magische effecten die het publiek zullen meenemen naar de betoverende wereld van sprookjes.

Datum: 14-17 maart

Tijd: 14 & 15 maart om 19:30 uur, 16 maart om 14:00 en 19:30 uur, 17 maart om 12:00 en 17:00 uur

Locatie: Zonneplein 30, 1033 EK Amsterdam Tickets voor Rodgers en Hammerstein’s Cinderella zijn online te koop op heaproductions.nl/Cinderella. Mis uw kans niet om de magie van Cinderella live op het podium te ervaren!

Voor meer informatie over Happily Ever After Productions Amsterdam en haar aankomende producties, bezoek www.heaproductions.nl of volg ons op Facebook (https://www.facebook.com/heaprodructions) of Instagram (@heaproductionsamsterdam).

Over Happily Ever After Productions Amsterdam: Happily Ever After Productions Amsterdam is toegewijd aan het brengen van kwalitatief hoogstaande theatervoorstellingen naar publiek in Amsterdam en daarbuiten.