Last but not least is ook acteur Han Oldigs toegevoegd aan de cast van Titanic. Hij zal de rol van Isidor Straus vertolken in de musicalproductie. De musical over het bekendste en meest luxueuze passagiersschip ter wereld is vanaf november te zien in theaters door het hele land.

Han Oldigs was onlangs voor Ruud de Graaf en Hans Cornelissen actief als spelcoach bij de unaniem lovend ontvangen Rocky Horror Show en was eerder als acteur te zien in The Full Monty, de toneelproductie Midlife! en natuurlijk als Alfred Doolittle in My Fair Lady waarvoor hij de Musical Award beste mannelijke bijrol in de wacht sleepte.


Het verhaal

De musical vertelt het verhaal van het enorme cruiseschip De Titanic, dat op 10 april 1912 de Engelse haven van Southampton verliet om naar New York te vertrekken. Aan boord waren 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Het verhaal van de musical wordt verteld door zes mannen die aan boord werken en drie meisjes die naar Amerika willen emigreren. Ook het klassenverschil dat in het begin van de twintigste eeuw enorm speelde, komt aan bod. De rijkste passagiers, die vinden dat zij het meeste recht hebben op een sloep, de middenstanders en de arbeiders die letterlijk in de onderste laag van het schip werken en wonen. Titanic werd onderscheiden met 5 Tony Awards, waaronder die voor beste musical en beste muziek. Liefde, hoop, ambitie en iconische muziek maken dit gegarandeerd tot een onvergetelijke avond uit.

Voor het meeslepende en met vele Tony Awards onderscheiden Titanic zijn inmiddels ruim meer dan 26.000 kaarten verkocht. Met live orkest en een 25-koppige cast met o.a. René van Kooten, Wieneke Remmers, Dennis Willekens, Mariska van Kolck, Marijn Brouwers, Linda Verstaten en dus ook Han Oldigs.

Kijk voor meer informatie en tickets op: www.degraafencornelissen.nl