Peppa op Avontuur maar liefst 25.000 tickets verkocht. Dit succes werd beloond met een Gouden VVTP Ticket Award, welke werd overhandigd aan de cast van de show. De award bevestigt opnieuw hoe populair het roze varkentje is bij het Nederlandse publiek.
Nog tot en met juni 2024 zal deze familiemusical te zien zijn in de theaters. Dat ‘Peppa Pig Live! Peppa op Avontuur’ zo goed ontvangen wordt bij het publiek is mede te danken aan de toegankelijkheid van de show. Het meezingen en dansen met Peppa en haar vriendjes maakt ‘Peppa Pig’
 
Peppa op Avontuur’ een perfecte eerste kennismaking met theater voor jonge kinderen. In dit spannende theateravontuur bereiden het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes zich voor op een kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan het publiek meezingen en dansen met de leukste liedjes en zich laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel.
 
Peppa op Avontuur is tot en met juni 2024 te zien in de theaters door heel Nederland.
Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.vanhoorne.com/peppapig