Ben jij een gepassioneerde en getalenteerde performer (zang en spel) met een hart voor het theater? Wil je bijdragen aan het bevorderen van mentale gezondheid van Nederland en welzijn door middel van krachtige theatervoorstellingen? Dan is dit jouw kans om de hoofdrol te spelen in de verschillende producties van ADEM Theaterproducties!

Over ADEM Theaterproducties:

ADEM Theaterproducties gelooft in de kracht van theater om zelfreflectie te stimuleren, emoties te verkennen en veerkracht te versterken. Onze missie is het bevorderen van de mentale gezondheid van Nederland door middel van inspirerende theatervoorstellingen met live zang en muziek, workshops en maatwerkprogramma’s.

In reactie op de uitdagende omstandigheden van de COVID-19-pandemie heeft Stichting ADEM Theaterproducties in 2021 een speciale theatervoorstelling gemaakt exclusief voor zorgmedewerkers, die op dat moment behoefte hadden aan een adempauze. En na het succes van deze eerste productie volgde er meer.  Momenteel toert onze nieuwe theatervoorstelling ‘Opgelucht’ door Nederland, zijn we aanwezig op grote congressen, zijn er twee nieuwe theatervoorstellingen in de maak en bieden we workshops met muziek en maatwerksessies aan.

Jouw rol:

Suzan Seegers en Verie Thijssen zijn de vaste gezichten van Stichting ADEM Theaterproducties, maar in verband met de verwachte drukte vanaf 2024 is het team opzoek naar uitbreiding voor een leadinglady. Als speler ben jij het gezicht van ADEM Theaterproducties, je speelt een cruciale rol in het overbrengen van onze boodschap en het inspireren en creëren van een impactvolle ervaring voor het publiek.

Wat zoeken we?

Vind jij het leuk om vandaag je eigen one-woman show te hebben in Den Helder en volgende week in Goes, over drie weken studenten te inspireren tijdens een workshop met zang en je ondertussen voor te bereiden op een congres waar we een trailer van de voorstelling spelen, dan zijn we op zoek naar jou.

Stichting ADEM Theaterproducties verzorgt voorstellingen op aanvraag; daarom hanteren wij geen standaard speellijst. We zijn op zoek naar een flexibele persoon die beschikbaar is wanneer er een aanvraag binnenkomt. Wij bieden een marktconforme vergoeding voor jouw inzet en talent. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jelle@ademtheater.nl met daarin een korte motivatie, CV en een goede pasfoto. Er worden op 21 februari audities gehouden.

Meer info: www.ademtheater.nl/auditie 

Inspiratie opdoen? Kijk dan op www.ademtheater.nl/trailer

Foto Karin de Jonge