Grande dame Gerrie van der Klei gaat de rol van Camilla spelen in de musical Diana en Zonen.

De musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Iris van den Ende: ‘Wij zijn trots dat Marlijn bij ons deze geweldige, complexe rol gaat spelen. Het theaterpubliek kan nu een heel andere kant van haar ongelooflijke talent leren kennen.”
 
De ontwikkeling van Diana & Zonen is in volle voorbereiding. Het script is geschreven door Dick van den Heuvel (die eerder onder meer Was Getekend, Annie M.G. Schmidt en Ramses maakte). Het verhaal van de musical ontwikkelde Van den Heuvel samen met Joop van den Ende, Maurice Wijnen en Paul Eenens. Speciaal voor deze musical componeren Jeroen Sleyfer en Sophie Veldhuizen nieuwe, oorspronkelijke muziek. André Breedland (Ciske de Rat, Petticoat) schrijft de liedteksten. Frank van Laecke (o.a. de spektakelmusical ‘40-‘45 die in België alle records verbreekt) neemt de regie op zich.
 
Diana & Zonen is vanaf september te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam en reist daarna langs de Nederlandse theaters. Meer informatie over de musical en de kaartverkoop is te lezen op de website: www.dianaenzonen.nl