Anne Apello, Sanne Den Besten, Tessa Sunniva van Tol, Shay Lachman en David van den Tempel zongen samen in het theaterconcert Musical Autumn Nights in het gezellige Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Tijdens Autumn Nights zingen de artiesten nummers die ze graag zelf willen zingen voor het publiek waarbij ze begeleid werden door een live band die onder leiding stond van Rosite van der Woude.

Iedereen in deze cast heeft reeds haar of zijn sporen verdiend in musical of op TV en tijdens dit concert kwamen alle muzikale talenten weer perfect van pas in een mooi pallet van musicalnummers. De cast werd naast de band ook muzikaal ondersteund door het koor van het Jeugdtheaterhuis uit Capelle aan den IJssel.

De verscheidenheid in nummers was groot waardoor het aanwezige publiek kon genieten van diverse stijlen en nummers uit diverse musicals zoals The Lion King, Mamma Mia, Elisabeth om maar een paar titels te noemen. Daarnaast vertelde elke artiest wel iets over zichzelf en was er kort de gelegenheid om vragen te stellen aan de cast die een heerlijke muzikale avond verzorgde. Het plezier dat de cast beleefde spatte van het toneel af, wat ook weer zijn weerslag had op de sfeer in de zaal. 

Woensdag 25 oktober zijn we bij het concert in Rijswijk waar de cast zal bestaan uit Nurlaila Karim, Tessa Sunniva van Tol, Linda Verstraten, Nigel Brown en David van den Tempel, de live band én de leden van het Rijswijks Jeugdtheater.

Verder kunt u nog genieten van dit unieke theaterconcept in Amstelveen (1 november), Spijkenisse (9 november) en Beverwijk (15 november). Meer informatie: https://linktr.ee/musicalautumnnights