Vanmiddag hebben producenten Albert Verlinde, Jaco Kaasschieter en Matthijs Bongertman bekendgemaakt dat er opnieuw extra voorstellingen van de iconische rockmusical Jesus Christ Superstar komen. In de afgelopen week zijn er ruim vijfentwintigduizend kaarten verkocht, waardoor de totale verkoop nu boven de 125.000 kaarten ligt. De extra voorstellingen zullen in zowel Rotterdam en Breda gespeeld worden. Vandaag begint de verkoop voor deze tickets.

‘De fantastische recensies en de mond-tot-mond reclame zorgen voor een enorme run op kaarten voor de musical Jesus Christ Superstar,’ laat Albert Verlinde weten. ‘Dit is ongekend. In twee weken tijd zijn er bijna vijftigduizend kaarten verkocht. Het lijkt wel of echt iedereen naar deze voorstelling toe wil. En dat betekent dat we naar de beschikbaarheid van de theaters hebben moeten kijken. Want we willen dat er zoveel mogelijk mensen naar Jesus Christ Superstar kunnen. Gelukkig is gebleken dat het Chassé Theater in Breda nog van woensdag 18 tot en met zondag 22 september plaats heeft. Daarna verhuizen we de productie naar het Nieuwe Luxor in Rotterdam van 25 tot en met 29 september.’

Vlak na de première maakten de producenten al bekend dat de tournee van Jesus Christ Superstar verlengd wordt met voorstellingen in Schouwburg Het Park in Hoorn. En keert de voorstelling in augustus terug in DeLaMar in Amsterdam. In september zal de rockmusical dus ook in Breda en Rotterdam te zien zijn.

Kaarten voor de extra voorstellingen in Breda (18 t/m 22 september) en Rotterdam (25 t/m 29 september) zijn vanaf vandaag te koop.

Voor meer informatie en kaartverkoop: https://www.jesuschristsuperstar.nl