Musicalacteurs Esmée Dekker en Yoran de Bont touren in december door het land met hun eigen kerstconcert: It’s beginning to look a lot like Christmas. Eerder waren ze al samen te zien in de musicals My Fair Lady, Evita en Rocky Horror Show. Nu zorgen ze voor de perfecte start van je feestdagen. Aan de hand van anekdotes en herinneringen vertellen ze wat kerst voor hen betekent en zingen ze hun favoriete songs in dit intieme en sfeervolle concert. Naast de grootste kerst hits, zullen een aantal bijzondere musicalsongs natuurlijk niet ontbreken.  

Allebei groeiden ze op in een gezin waar kerst groots gevierd werd. En allebei hebben ze de mooiste herinneringen aan die ‘most wonderful time of the year’. Die herinneringen delen ze met elkaar en het publiek tijdens dit bijzondere kerstconcert. “Als ik denk aan de lampjes en de geur van dennennaalden, krijg ik al zin in kerst”, aldus Esmée. Yoran stond in zijn jeugd tot midden in de nacht kunstbomen uit te vouwen: “Mijn ouders hadden een tuincentrum waar ze ieder jaar de mooiste kerstshow van de regio inrichtten. En ik mocht dan helpen.” Maar het zijn toch vooral je familie en vrienden die zorgen voor dat échte kerstgevoel.   

It’s beginning to look a lot like Christmas is slechts zes keer te zien in Den Hoorn (Texel), Rijswijk, Spijkenisse, Roosendaal, Blaricum en Leidschendam. “We hebben bewust gekozen voor de intiemere zalen, want kerst vier je met elkaar”, zegt De Bont. Esmée vult aan: “Dan wil je elkaar ook een beetje kunnen zien en bij wijze van spreken aan kunnen raken.” 

Schrijver en vertaler Allard Blom zorgt voor de teksten en meesterregisseur Martin Michel tekent voor de eindregie.  It’s beginning to look a lot like Christmas is tussen 16 en 23 december te zien in de theaters. 

Meer informatie: www.christmastime.nu