De eerstejaars studenten van de Frank Sanders Akademie speelden hun voorstelling ‘Ergens 14 hoog in een kamer’ in het Boulevardtheater van het ROC van Amsterdam. De studenten hadden de taken vooraf verdeeld. Zo waren er studenten verantwoordelijk voor vertalingen terwijl anderen weer de choreografie, kleding, techniek en staging verzorgden.

Deze voorstelling was de afsluiting van het eerste studiejaar en in deze eenakter lieten de studenten zich van hun beste kant zien en dat was veel. Deze voorstelling was opgebouwd uit diverse nummers begeleid door Eelco Menkveld en waarbij de regie in handen was van Hester Schrofer waarbij de studenten werden gecoacht door Saskia Egberts (spel) en Margot Giselle (vocal). Het was een voorstelling die je meenam van sprookjes naar realiteit, van jong naar oud en van boven naar beneden. 

 

Het toneel was in deze voorstelling de tribune en op de plek van de tribune was het toneel opgesteld. De studenten hadden ze zich top voorbereid en zagen er schitterend uit in hun kleding die perfect bij elkaar paste. De voorstelling was opgebouwd uit diverse musicalnummers en tussendoor werden er korte sketches gespeeld. Gelukkig was het weer mogelijk om voor publiek te spelen en de tribune was goed gevuld en het publiek genoot van deze voorstelling.

Binnenkort zullen de andere klassen ook hun voorstelling spelen en wij zullen daar verslag van doen.

Cast:

Ophelia van der Beken, Rheza Häger, Melissa van Hengstum, Mees de Heus, Shahinez de Leeuw, Karlijn van der Linde, Youri Ouwerkerk, Jessica Shapiro, Bente Stoelwinder, Liesl Torfs, Delaja Verduin, Lente de Vries, Richannel Wesker en Dané Wessels.

Meer informatie over de Frank Sanders Akademie vind je hier