‘It’s beginning to look a lot like Christmas’ is een voorstelling verzorgd door Esmée Dekker en Yoran de Bont waarbij ze stilstaan bij de kerst en het woord kerstmis en wat dat voor hen betekent. Het is een swingende, komische en persoonlijke voorstelling geworden die een mooi begin vormt voor een geslaagde Kerst. Bij binnenkomst in het theater ben je al meteen in kerstsfeer door het mooie sfeervolle decor. 

Esmée Dekker en Yoran de Bont waren samen al te zien in de musicals My Fair Lady, Evita en Rocky Horror Show. Vocaal zijn deze twee musical acteurs van alle markten thuis en in deze voorstelling bewijzen ze ook een avondvullende voorstelling te kunnen verzorgen. Esmée en Yoran wisselen hun kerstnummers af met persoonlijke verhalen en komische momenten die een geheel vormen met elkaar. Een van de hoogtepunten was de eigen tekst op het bekende nummer ‘Het Dorp’.

 

De persoonlijke verhalen van beide zorgden voor veel herkenning en hier en daar ook een traantje. De betekenis van Kerstmis staat centraal en natuurlijk de schitterend uitgevoerde kerstnummers in een heerlijk kerstdecor. Kerstmis, wat gaat er met de Kerst mis en wie mis je met kerst? Voeg daarbij de komische dilemma’s van Esmée en de schitterend uitgevoerde nummers en de middag of avond is af.

‘It’s beginning to look a lot like Christmas’ is nog 4 keer te zien en wel in Spijkenisse (20 december), Roosendaal (21 december) , Blaricum (22 december) en Leidschendam(23 december). Chiara Re verzorgde de staging en choreografie, regisseur Martin Michel tekende voor de eindregie en Allard Blom voor de teksten. Esmée en Yoran werd begeleid door Steven Ashwin en in de overige shows worden ze begeleid door Marnix Wetzer.