Op 2, 6, 7 en 8 juli aanstaande presenteert de theaterafdeling van Phoenix Cultuur alweer de 6e musicalproductie: ‘En ze leefden nog…iets met gelukkig’. Een bijzonder en eigentijds sprookje, geregisseerd door Lilian van Overbeek. Op zaterdag 2 juli aanstaande gaat de familievoorstelling in première, in de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel.

Assepoester, Sneeuwwitje, Roodkapje en de Wolf, de Prins en zijn ‘Queen mum’. Wie is er nu niet mee groot geworden? Ze passeren allemaal op eigen wijze de revue in de eigentijdse musical ‘En ze leefden nog…iets met gelukkig’. Regisseuse Lilian van Overbeek: “Het belooft een bijzondere familiemusical te worden met een vleugje surrealisme, poëzie, platte en intelligente humor en een dikke vette knipoog naar actuele thema’s, wat zorgt voor herkenning bij jong en oud.” Voor het decor en de kostuums heeft van Overbeek zich laten inspireren door de surrealistische kunstenaar René Magritte (1898 – 1967). En daar is de afgelopen weken, zo niet maanden, ‘kei’ hard aan gewerkt.

Phoenix Cultuur brengt jaarlijks, onder leiding van Lilian van Overbeek, een familievoorstelling uit  waarin zang, dans en theater samen komen. Dit jaar staan er 23 getalenteerde spelers uit Meierijstad op de bühne, in de leeftijd van 9 tot en met 58 jaar. En zoals in elke productie van Van Overbeek, kregen ook dit keer alle spelers en deelnemers de ruimte om ideeën aan te dragen voor het stuk. Samen met choreografe Berdy Maertens-Stoof en productieleider Twan Verkuylen zet Lilian van Overbeek weer een prachtige productie neer.

“En ze leefden nog…iets met gelukkig” is op de Noordkade in Veghel te zien op:
Zaterdag 2 juli: 15.00 uur (première)

Zaterdag 2 juli: 19.30 uur
Zondag 3 juli: 15.00 uur

Donderdag 7 juli: 19.30 uur

Vrijdag 8 juli: 19.30 uur


Tickets zijn te bestellen via
phoenixcultuur.nl Meer informatie: info@phoenixcultuur.nl