Daar stonden ze dan Nandi, Natascha en Tessa. Zij streden voor die unieke plek van de hoofdrol van Maria in The Sound of Music in ‘Op zoek naar Maria’. En de winnaar is……… Lees snel verder…….

Alle dames waren voor een keer allemaal weer terug en knalden met het nummer  ‘The Greatest Show’.

Nandi

Nandi zong tijdens de finale het nummer ‘All That Matters’ (Finding Neverland) en het duet ‘Ergens in de sterren’ (Aida) samen met William Spaaij.

Natascha

Natascha bracht tijdens de finale het duet ‘Meer vraag ik niet van jou’ (The Phantom of the Opera) samen met René van Kooten en het nummer ‘And I Am Telling You I’m Not Going’ (Dreamgirls).

Tessa

Tessa zong tijdens de finale het nummer ‘Mijn leven is van mij’ (Elisabeth) en het duet ‘Beauty and the Beast’ (Beauty and the Beast) samen met Milan van Waardenburg.

Na de eerste ronde moest helaas Tessa afvallen want er kan er maar een winnen. Alle vrouwen hebben absoluut alles gegeven maar drie Maria’s zou te veel worden voor de kapitein. Tessa nam in stijl en met grote klasse afscheid.

Daarna streden Nandi en Natascha, die beiden gestudeerd hebben op de Fontys Hogeschool in Tilburg, om de hoofdrol van Maria.

Na de pauze werd afgetrapt met ‘I will follow him’ uit de musical ‘Sister Act.

Nandi kwam als het eerste de trap af met het nummer ‘De hoogste bergen’ gevolgd door Natascha met hetzelfde nummer. Beiden deden het geweldig maar wat zou het publiek beslissen?

De keuze van het publiek viel uiteindelijk op Nandi van Beurden!!!

Natascha gaat ook mee naar The Sound of Music vertelde regisseur Carline Brouwer tijdens  de show dus we mogen van beide dames gaan genieten.