Alicia Boedhoe studeert muziektheater aan Codarts in Rotterdam en speelde gisteren haar VPC met de titel ‘Noobylicious: ode aan de noob’. Alicia heeft in de musical Annie gespeeld en staat binnenkort in Mission Molière: Loving Hate van het Zuidelijk Toneel.

Alicia beschikt over een geweldige energie dat zich uit in haar spel, zang en dans waarbij dat allemaal samenkomt in haar VPC. Alicia beweegt zich vrij over het toneel en verrast haar medespelers met een heerlijke dosis improvisatie waardoor ze onnavolgbaar is en ze intuïtief haar weg zoekt door deze voorstelling. Dat maakt deze VPC heel authentiek en gedreven.

Als Alicia zingt dan swingt het publiek vanzelf mee want met haar heerlijke stem lijkt ze alles aan te kunnen. Voeg daarbij haar oneindige fantasie waarmee ze alle kanten op lijkt te gaan maar Alicia heeft alles onder controle. Haar medespelers ( Padraig Turley, Myrthe Kuipers, Valerie Lai en Silyan Elkattabi )kunnen soms met veel moeite hun lachen bedwingen. Alicia speelt vrij en improviseert en juist die vrijheid maakt haar bevlogen en gedreven waardoor ze haar publiek boeit en amuseert. Haar voorstelling is een muzikale revue over het zijn van een noob. Een reis van acceptatie en zelfbewust zijn. De voorstelling duurde 50 minuten maar Alicia zou met gemak een avondvullend programma kunnen maken. 

Mission Molière: Loving Hate

Last van een ochtendhumeur? Soms een hekel aan alles en iedereen: de politiek, de medeweggebruikers, de gasten in de Slimste Mens? Jaloers op een kluizenaar die zich verstopt in de uitgestrekte bossen van Alaska? Herkenbaar? Dan ben je toe aan deze Mission Molière, een radicale bewerking van de Franse komedie De Mensenhater. Een staalkaart van de lach: van gifgroen tot bevrijdend.

https://ita.nl/nl/voorstellingen/mission-moli%C3%A8re-loving-hate/2784866/

Band: Maria Stepina Korolkov, Wannes op de Beeck en Bastiaan van Omme

Muzikale begeleiding: Marie-Louise Nelemans

Coach:Marijn Alexander de Jong