Wie speelt mee in de magische kerstmusical SCROOGE? Iedereen tussen de 8 en 14 jaar die ervaring heeft met acteren en houdt van zingen en dansen is welkom om auditie te doen. Ook heel leuk: Wie wordt de nieuwe Tiny Tim? Aanmelden kan via www.wilminktheater.nl/auditie Wegens succes staat de musical, gebaseerd op A Christmas Carol van Charles Dickens, tijdens de kerstperiode opnieuw op de planken in het Muziekcentrum Enschede. Jong en oud kan tussen 22 december en 3 januari genieten van het prachtige kerstverhaal, de mooiste liedjes en de overweldigende decors.

 Wanneer is de auditie?
De auditie van de kindercast is op zondag 8 oktober in het Wilminktheater in Enschede. De finals zijn aan het einde van oktober. Wie zich aanmeldt, krijgt de exacte tijd en informatie uiterlijk een week voor de auditie. Kinderen die hebben gespeeld in vorige edities van SCROOGE mogen aansluiten bij de finals, mits ze niet ouder zijn dan 14 jaar. Ze hebben echter geen garantie weer mee te mogen doen.

 Wanneer zijn de repetities?
Wie tijdens de audities heeft laten zien in aanmerking te komen voor een rol in SCROOGE wordt uitgenodigd voor de repetitiedagen. Er zijn meerdere dagen gepland in november en december. Wanneer de repetities exact zullen plaatsvinden, wordt tijdens de audities gecommuniceerd.

 Wie wordt Tiny Tim?
Naast de kindercast is het Wilminktheater ook op zoek naar Tiny Tim. Jongens tussen de 8 en 10 jaar die goed kunnen acteren en zingen kunnen zich opgeven om auditie te doen voor deze belangrijke rol. Timothy ‘Tiny Tim’ Cratchit heeft een grote rol in deze musical.

 Wie is Scrooge?
SCROOGE vertelt het kerstverhaal over Ebenezer Scrooge, de verbitterde gierigaard die geen plezier heeft in het leven. Op de avond voor kerst krijgt hij echter bezoek van drie geesten waardoor hij inziet hoe harteloos hij eigenlijk is.

SCROOGE wordt opgevoerd tussen 22 december en 3 januari om 14.30 uur en 19.30 uur. De voorstellingen vinden plaats in het Muziekcentrum Enschede.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de voorstelling en kaartverkoop op www.wilminktheater.nl