Na het succes van de jubileumvoorstelling Fame komt Sidera Theaterproducties uit Venlo terug met de voorstelling Nine. Voor Nine kun je je aanmelden om auditie te doen. Het nieuwe seizoen gaat in september van start. De voorstellingen zullen plaatsvinden in het voorjaar van 2024.

Het verhaal

Word meegenomen in het leven van de beroemde filmmaker Guido Contini! Nadat zijn laatste films zijn geflopt, werkt hij in het Italië van de jaren ‘60 aan een script voor zijn ultieme meesterwerk. Er is echter één groot probleem: hij heeft nog geen regel geschreven en is alle inspiratie kwijt. Tot overmaat van ramp dreigt zijn vrouw Luisa ook nog met een scheiding. Om rust en inspiratie te vinden reizen Guido en Luisa naar een spa in Venetië. Hier raken fantasie en werkelijk met elkaar verweven en wordt Guido geteisterd door de vrouwen uit zijn heden en verleden. Met betoverende muziek en levendige personages weet Nine het publiek mee te nemen op een emotionele reis door de geest van een kunstenaar die op zoek is naar zijn ware zelf.

Artistiek team

De voorstelling van Nine wordt geregisseerd door Jeroen Marcelissen. De muzikale leiding ligt in handen van Rick van den Belt. Samen zullen Jeroen Marcelissen en Rick van den Belt de choreografie verzorgen.

Audities

De castleden van Sidera Theaterproducties zijn actief betrokken bij de voorstellingen en zorgen zelf voor een mooi decor en passende kleding. Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud en wil je graag meespelen in Nine? Ga dan snel naar www.sideratheaterproducties.nl om je voor de audities aan te melden. De audities vinden plaats op vrijdag 8 september. Voor de laatste nieuwtjes over Sidera Theaterproducties en meer informatie over de info-avond van Nine op 16 juni kan ook een kijkje genomen worden op de Instagram en Facebook pagina.