Na het enorme succes van vorig jaar kon het natuurlijk niet uitblijven!  Ook dit jaar organiseert The Magic of Jeans een compleet nieuwe Musical Summer Class. Zin in een superleuke vakantie en ook nog wat leren van de beste uit het vak zoals Vajen vd Bosch, Rene van Kooten, Tony Neef, Joke de Kruijf, Maaike Widdershoven, Renee van Wegberg, Tessa Sunniva van Tol en Liesanne van Dongen.

Een hele werkweek lang ga je van 10.00 uur tot 17.00 uur aan de slag met ons docententeam wat bestaat uit professionals uit het musicalvak. Wij organiseren onze Class voor voor iedereen van 11 t/m 18 jaar.

De Musical Summer Class wordt georganiseerd in de repetitieruimte op het hoofdkantoor van De Graaf en Cornelissen Entertainment in Utrecht waar grote musicals als My Fair Lady, Evita, Kinky Boots en The Full Monty zijn gemaakt. Deze plek is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het docententeam bestaat deze zomer uit Vajen vd Bosch, Rene van Kooten, Tony Neef, Joke de Kruijf, Maaike Widdershoven, Renee van Wegberg, Tessa Sunniva van Tol en Liesanne van Dongen.

Er worden dit jaar maar liefst 4 klassen georganiseerd:

Week 1:   19 – 23 juli

Week 2:   26 -30 juli

Week 3:   02-6 augustus

Week 4:   09-13  augustus (deze week hebben wij momenteel gereserveerd voor iedereen vanaf 17 jaar tot 25 jaar.)

Kijk voor alle informatie en aanmelden op www.musicalsummerclass.nl

Lees ook:
Musicalsites LIVE: wij spraken met Julia Berendse, Channah Hewitt en Terence van der Loo